Loopbaancoaching: kies voor jouw loopbaangeluk

Voel je je niet meer gemotiveerd in je huidige job en wil je je werksituatie verbeteren? Of wil je je horizon verbreden en een compleet andere richting uitgaan? Klinken deze vragen bekend in jouw oren? Dan is loopbaancoaching misschien wel dé oplossing voor jou. Als creatieve loopbaancoach help ik jou in jouw loopbaantraject en gaan we op een creatieve manier aan de slag om jouw loopbaangeluk te optimaliseren.

kelany-header-foto-staand-83

Creatieve loopbaancoaching op jouw maat

Geen zin in ellenlange vragenlijsten of praatsessies? Dan ben ik de loopbaancoach die je zoekt. We gaan hands-on aan de slag en werken vanuit jouw gevoelens en ondervindingen. Aan de hand van foto’s, kaarten, poppetjes en tekeningen verwerven we nieuwe inzichten en ontdekken we jouw potentieel. Samen onderzoeken we wat je echt wilt, wat je drijft, en welke stappen je kunt nemen om daar te komen.

Iedereen is welkom om kennis te maken met mijn manier van loopbaancoaching. Creatieve coaching is niet nieuw voor mij. Ik pas het reeds toe in mijn andere trajecten én met succes. Benieuwd naar mijn methode? Ontdek ze hier.

Mijn creatieve loopbaancoaching helpt je met:

het overwinnen van obstakels in jouw carrière;

doelstellingen en prioriteiten stellen;

je werk-privébalans herstellen;

je zelfvertrouwen vergroten;

het voorkomen van een burn-out;

jezelf verder ontplooien in jouw huidige job of een andere job;

je talenten en vaardigheden (her)ontdekken.

kelany-header-foto

Hoe werkt loopbaancoaching?

Heb je momenteel een job en werk je minimum 7 jaar als zelfstandige of werknemer in Vlaanderen of Brussel? Dan heb je recht op loopbaancoaching gesubsidieerd door de Vlaamse overheid. Voldoe je aan de voorwaarden, dan kan je 2 loopbaancheques aankopen voor 80 euro en kan je 7 uur coaching volgen.

  1. Cheque 1, geldig voor 4 uur coaching = 40 euro.
  2. Cheque 2, geldig voor 3 uur coaching = 40 euro.

Meer informatie vind je op de website van VDAB.

loopbaancheque_label-1024x306
094823-wisl_logo_loopbaancenter_allcaps-kopie-1024x455

Investeer in jouw toekomst

Ben je klaar om opnieuw de controle te nemen over jouw loopbaan en ze nieuw leven in te blazen? Twijfel niet langer en kies voor mijn creatieve loopbaancoaching. Heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Ik help je graag verder.

Scroll naar boven