Creatief coachen, mijn passie

Mijn naam is Kelany Meersman, geboren in 1993 te Aalst en uiteindelijk bracht de liefde me naar Dendermonde. Van kleins af aan zit ik vol dromen en creativiteit en dat is doorheen de jaren niet veranderd. In 2018 maakte ik één van mijn dromen waar en richtte ik mijn eigen kapsalon op. Een eerste ambitieuze droom om een eigen zaak op te richten ging toen in vervulling.

creatief coachen

De wereld van creatief coachen

Met een hart vol dromen en een hoofd vol doelen wilde ik mijn creativiteit en ambities verder ontwikkelen. Ik ontdekte de wereld van creatief coachen en kreeg meer interesse in persoonlijke ontwikkeling en groei. Uiteindelijk evolueerde mental coaching van een interesse naar, een passie. En wat is er mooier dan een passie ook met anderen te kunnen delen?

Daarom ben ik in 2023 voluit gegaan voor mijn passie en levensdoel. Als life coach en motivator wil ik een inspiratie zijn voor andere vrouwen die ook hun dromen en doelen willen bereiken maar nog niet weten hoe ze het moeten aanpakken. Ik coach deze vrouwen met passie, empathie en plezier.

Persoonlijke ontwikkeling en vrouwen laten stralen staat bij mij absoluut op nummer 1.

Ik slaagde voor de opleidingen life coach, integrale coaching essentials, angstcoach, fysiek creatief coachen, assertiviteitstrainer en loopbaancoaching. Met mijn opleidingen op zak en boordevol goesting creëerde ik een uniek traject ‘The power to shine’ voor vrouwen die de ambitie hebben om meer uit het leven te halen.

Met mijn uniek traject wil ik een stapje verder gaan in het creatief coachen. Een persoonlijke aanpak ligt me nauw aan het hart en we kijken samen naar waar jij specifiek nood aan hebt. Een klassieke coaching moet je zeker niet verwachten. Aan de hand van afbeeldingen, poppetjes, tekeningen en kaarten geven we je creatieve brein een extra boost om tot waardevolle inzichten te komen en er ook kracht uit te putten.

In mijn rol als kapster laat ik vrouwen stralen aan de buitenkant. In mijn nieuwe rol als coach laat ik vrouwen zowel stralen aan de binnenkant als aan de buitenkant.

Wil je de beste versie van jezelf worden, maar heb je nog een duwtje nodig om de stap te zetten naar meer zelfvertrouwen, assertiviteit en zelfliefde? Met mijn creatieve mental coaching krijg je ‘the power to shine’.

Scroll naar boven